chevron-left
chevron-right

Vliegveld Madrid

's Werelds grootste bamboe binnenruimte, in totaal 230.000 m² bamboe plafondstrips zijn geïnstalleerd op de luchthaven van Madrid. Gemaakt volgens specificatie, hoogste brandvertragende norm - M1 voor toepassing in de openbare ruimte. Voltooid in 2005 met uitvoering van de uitbreiding in 2007. De lineaire dakconstructie van bamboe is hierboven verbonden door een ketting van daklichten, zacht gebogen gelamineerde bamboelatten, waardoor maximale flexibiliteit mogelijk is bij de indeling van de accommodatie op elk van de verdiepingen.

Madrid, Spanje
Product:  Vloeren en wandbekleding
Offerte aanvragen
Contact opnemen

Gerelateerde producten


Bamboe voor Buiten groeit net als bamboe razendsnel! Hoewel snelle groei geen doel is, ervaren wij alle belangstelling als geweldig.
Dit geeft ons de energie én het vertrouwen om onze droom verder uit te bouwen: Bamboe is een fantastisch en duurzaam (bouw)materiaal. Bamboe kan helpen onze wereld en die van onze kinderen te verbeteren! Het is het streven van Bamboe voor Buiten om hieraan een zekere bijdrage te leveren.
Copyright © Bamboe voor Buiten
Ontwerp en realisatie: Wigman Van Dijk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram