Bamboe in de bouw

Bamboe voor Buiten én voor de bouw

Bamboe voor Buiten is onze bedrijfsnaam en we zijn er ook voor de bouwbranche

Duurzaam bouwen? Verdiep u in bamboe

Bamboe wordt steeds breder toegepast in de bouw
Steeds meer architecten en bouwgerelateerde organisaties ontdekken de voordelen en het duurzame karakter van bamboe. Bamboe voor Buiten levert diverse bamboe producten en bamboe materialen. 

Bamboe als hét alternatief voor hardhout

Bamboe groeit zeer snel, is zeer sterk en gaat lang mee
De snelst groeiende bamboerassen groeien tot wel 125 cm. per dag! De meeste soorten hardhout hebben vijf jaar nodig heeft om diezelfde groei te bereiken. Daarnaast is bamboe een grassoort die doorgroeit na het oogsten, net als gras. Vervolgens is bamboe buitengewoon sterk. In diverse producttoepassingen zelfs sterker dan aluminium. Last but not least waarborgt bewerkt bamboe een lange levensduur en kan verwerkt worden tot nieuw product. 

Bamboe laat zich goed verwerken tot geweldig bouwmateriaal

Bamboe is niet alleen sterk maar ook zeer flexibel
Hierdoor kan bamboe op vele manieren be- en verwerkt worden. Dit heeft geresulteerd in een breed assortiment bouwmaterialen met geweldige eigenschappen. Verdiep u in het assortiment van Dasso en neem contact op met Bamboe voor Buiten voor het beantwoorden van al uw vragen.

Onze bamboe materialen 

• DASSOCTECH
• DASSOXTR
• DASSOELEMENTS
• DASSOVLOEREN


Bamboe voor Buiten groeit net als bamboe razendsnel! Hoewel snelle groei geen doel is, ervaren wij alle belangstelling als geweldig.
Dit geeft ons de energie én het vertrouwen om onze droom verder uit te bouwen: Bamboe is een fantastisch en duurzaam (bouw)materiaal. Bamboe kan helpen onze wereld en die van onze kinderen te verbeteren! Het is het streven van Bamboe voor Buiten om hieraan een zekere bijdrage te leveren.
Copyright © Bamboe voor Buiten
Ontwerp en realisatie: Wigman Van Dijk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram