Over ons

Verbeter de wereld, begin met bamboe

Wat uw ambitie of droom ook is, Bamboe voor Buiten werkt er graag aan mee!
Ook wij dragen de wereld een warm hart toe en ook wij willen graag groeien en dat in meerdere opzichten. Graag leveren wij een bijdrage aan het verder verduurzamen van onze wereld. Bamboe kan hieraan een verantwoorde bijdrage leveren. Daarom heeft Bamboe voor Buiten er bewust voor gekozen om dealer van Dasso te worden. Deze organisatie heeft zich bewezen, voldoet aan alle criteria en teelt en produceert zo duurzaam mogelijk. 

Bamboe voor Buiten ontwikkelt en levert

Bamboe voor Buiten is een groeiende organisatie met ambities
Het team van Bamboe voor Buiten richt zich op de ontwikkeling van de organisatie en de productrange.
Op dit moment zijn wij actief in:
- Levering van bamboe materialen voor de productie van tuin- en buitenmeubilair
- Levering van bamboe bouwmaterialen
- Productie en levering van bamboe verkeersborden en accessoires.

Bamboe als duurzame business

Bamboe voor Buiten wil groeien op een verantwoorde manier
Uiteraard willen wij als organisatie grote worden maar dit wel op een verantwoorden manier. Bamboe voor Buiten is gestart vanuit die ambitie: Als de ondernemers achter Bamboe voor Buiten willen wij een actieve rol spelen in ‘het groter maken van bamboe’ in Nederland. De ondernemers achter Bamboe voor Buiten zijn ervaren ondernemers uit diverse sectoren. Gezamenlijk geloven zij in het product bamboe als een waardevol en duurzaam product.

Groei bamboe niet te stuiten

Uiteraard willen wij als organisatie grote worden maar dit wel op een verantwoorde manier
Bamboe voor Buiten is gestart vanuit de ambitie een bijdrage te leveren aan het laten groeien van bamboe als duurzaam product op de Nederlandse markt. Wij zijn ervan overtuigd dat de groei van bamboe stevig door zal zetten en dat om meerdere redenen:
1 Bamboe is een duurzaam alternatief voor hardhout
2 Bamboe is licht en zeer sterk
3 Bamboe zich goed laat verwerken

Kennismaken met Bamboe voor Buiten voor de B-to-B?

Bamboe voor Buiten levert bamboe en bamboe materialen aan bedrijven en organisaties
Bamboe voor Buiten is de leverancier voor bedrijven en organisaties die bamboe en bamboe producten adviseren en verwerken. Denkt u daarbij aan aannemers, bouwbedrijven, meubelproducenten, architecten, hoveniers, infrabedrijven, recreatiebedrijven, parken, attractieparken etc.


Bamboe voor Buiten groeit net als bamboe razendsnel! Hoewel snelle groei geen doel is, ervaren wij alle belangstelling als geweldig.
Dit geeft ons de energie én het vertrouwen om onze droom verder uit te bouwen: Bamboe is een fantastisch en duurzaam (bouw)materiaal. Bamboe kan helpen onze wereld en die van onze kinderen te verbeteren! Het is het streven van Bamboe voor Buiten om hieraan een zekere bijdrage te leveren.
Copyright © Bamboe voor Buiten
Ontwerp en realisatie: Wigman Van Dijk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram