Bamboe van Dasso

Bamboe voor Buiten is dealer van Dasso in Nederland

Dasso innoveert actief, denkt vanuit topkwaliteit en vertaalt dit naar commerciële mogelijkheden
Dasso ontwikkelt en produceert mooie, duurzame en bamboeproducten. Dasso voelt zich maatschappelijk verantwoordelijkheid en wil bijdragen aan verbeteringen voor ons milieu. Dit op een manier die bijdraagt aan een betere toekomst voor iedereen.

De vestigingen en locaties van Dasso

Het merk Dasso is opgericht in 1993 en is de leidende innovator binnen de bamboe-industrie
Met meer dan 28 jaar geschiedenis in de productie van bamboeproducten, heeft Dasso nu 8 productiefaciliteiten en meer dan 1000 werknemers wereldwijd. Dit naast 2.700 hectare productief, duurzaam bamboebos in China. Bamboe voor Buiten is de Nederlandse dealer voor bamboe en bamboe producten van Dasso

Bekijk voorbeelden
ontdek de bamboeProducten

Bamboe voor Buiten groeit net als bamboe razendsnel! Hoewel snelle groei geen doel is, ervaren wij alle belangstelling als geweldig.
Dit geeft ons de energie én het vertrouwen om onze droom verder uit te bouwen: Bamboe is een fantastisch en duurzaam (bouw)materiaal. Bamboe kan helpen onze wereld en die van onze kinderen te verbeteren! Het is het streven van Bamboe voor Buiten om hieraan een zekere bijdrage te leveren.
Copyright © Bamboe voor Buiten
Ontwerp en realisatie: Wigman Van Dijk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram